Hőterhelés Számítás Hűtő Fagyasztó

Könnyen használható webalkalmazás hűtőkamrák hőterhelésének számításához. A programmal normál, fagyasztó tároló hűtőkamrák illetve sokkoló hűtő és fagyasztó kamrák teljesítmény igényét határozhatjuk meg. INGYENES próba.

flash_on
Gyors kalkuláció

A programot könnyen átlátható, letisztul kezelőfelület jellemzi. A gyorsabb, egyszerűbb használat érdekében több helyen az értékek automatikusan kitöltődnek.

group
Könnyű kezelhetőség

Nagy gondot fordítottunk arra, hogy az adatbevitelnél megelőzzük a hibás adatok megadását, a hőterhelés webalkalmazás ellenőrzi, hogy téves, logikátlan adatot a felhasználó ne tudjon megadni.

laptop
Korlátlan elérhetőség

Nem igényel telepítést, böngészőben használható így bármely megfelelő böngészővel rendelkező számítógépről, bárhonnan elérhető interneten keresztül. INGYENES próba.

A webalkalmazásban részletesen szabályozhatjuk a hűtőkamra geometriai paramétereit. A program négyzet, téglalap és L alakú hűtőkamrával is tud számolni. Minden oldalnak külön megadhatjuk a szigetelési paramétereit, úgy mint szigetelés vastagsága, szigetelés típusa (egyedi K érték megadására is van lehetőség), az oldalhoz tartozó külső hőmérséklet. A program 160 féle hűtendő áru adatait tartalmazza. Részletesen megadhatjuk a hűtés, fagyasztás közben előforduló egyéb hőterhelést jelentő tényezőket, mint személyek és hőtermelő gépek száma, tartozkodási illetve működési idejük, világítás hőterhelése. A program a megadott adatok alapján kiszámolja az összes hűtő hőterhelést és mellette részletes kimutatást ad a részterhelésekről, mint: személy, világítás, gépek, légcsere, elpárologtató ventillátor, leolvasztás, áru és szigetelés terhelés. Az elkészült számításból pdf dokumentumot lehet létrehozni ami lementhető illetve nyomtatható. Az elkészült pdf a számításhoz használt adatok és részletes eredmények mellett tartalmazhatja a készítője adatait is. Lehetőség van a számítás elmentésére a webalkalmazásban. A mentett számítás nem az Ön számítógépén tárolódik, hanem a szerveren, ezért bármikor, bárhonnan elérhető, gyorsan betölthető és újra használható.

Partnerek

DTN Team Kft.
dtnteam.hu

Hunyadi Művek 2000 Kft.
hunyadimuvek.hu

SW-Cool Kft.
swcool.hu

Bosnyák és Társa Bt.
bosi.hu

Frigotech-Controll Co. Kft.
agriahutoklima.hu

Szentannay Sándor Ev.
Horváthvill-2000 Kft
NovixTeam Kft
www.novixteam.hu

Impresszum

A honlap üzemeltetőjének adatai:
  • Üzemeltető neve: Schütz Péter
  • Üzemeltető székhelye, postacíme: 9400 Sopron Zárányi utca 36
  • Üzemeltető adószáma: 66468231128
  • Üzemeltető nyilvántartási száma: 35229928
  • Telefonszám: +36204681545
  • E-mail cím: schutz.peter@linuxit.hu
A weboldal tárhelyszolgáltató adatai:
  • Tárhely szolgáltató neve: Schütz Péter
  • Tárhely szolgáltató székhelye: 9400 Sopron Zárányi utca 36.
  • Telefonszám: +36204681545
  • E-mail cím: schutz.peter@linuxit.hu